Bubbu – My Virtual Pet Cat v1.86 MOD APK (Sınırsız Para)

0
bubbu

Bubbu My Virtual Cat para hileli apk, Bir kedi aşığısınız ve kendinize sevimli bir kedi sahibi olmak istiyorsunuz ancak gerçek bir kedi yetiştirmeyi göze alamıyorsunuz, o zaman Bubbu – My Virtual Pet Cat oyununa gelin.. Hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmadan dileğinize kavuşun. Oyun size sevimli bir sanal kedi sunuyor; Senin görevin onunla ilgilenmek, onu dünyanın en mutlu kedisine dönüştürün.

BUBBU my cat

GÖREVLERİ YERİNE GETİR VE KEDİNİ MUTLU ET

Bubbu iyi yemek yemeyi seven, selfie çekmeyi seven ve arkadaşlarıyla dans eden bir kedidir. Onu yürüyüşe çıkararak, lezzetli yemeklerle besleyerek ve güzel giysiler alarak onu mutlu edin. Sevimli kedinizi sahile, şehre bir geziye çıkarın… Her günü eğlenceli ve mutlu hale getirin. Görevleri hızla tamamlayın, gerçek mobilya satın almak için para kazanın, güzel bir evi dekore edin ve harap evi büyük bir kedi konağına dönüştürün. 

BUBBU my cat

BUBBU İLE BERABER ALIŞVERİŞ YAPIN

Birçok çekici ödül almak için her gün servet çarkını döndürün. Showroom'a götürebilir, kıyafet ve aksesuarlarını değiştirebilir ve istediğiniz stili verebilirsiniz. Ayrıca oyuncular uygulama içi mağaza üzerinden para ile ödeme yaparak diğer öğeleri satın alabilirler. Ayrıca yorucu bir günün ardından sağlığına kavuşması için banyo yapmayı, beslemeyi, uyumaya ikna etmeyi unutmayın.

BUBBU my cat

İNDİRME LİNKLERİ

Direk İndir

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Web sitemiz kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için çerezleri kullanır Daha fazla bilgi edin
Accept !