Magic Rampage v5.4.9 Hile MOD APK (Sınırsız Para)

0
magic rampage indir

Magic Rampage sınırsız para hileli mod apk, Rol oyunları türü ile birleşen muhteşem bir aksiyon oyunudur. Karakterinizi seçin zorlu seviyeleri geçmeye hemen başlayın.

Geçtiğiniz her seviyede çeşitli zindanlar keşfedeceksiniz, hepsinin ayrı bir zorluğu bulunuyor. Gizli bölümleri bularak ekstra ödüller kazanabiliyorsunuz.

Magic Rampage, sayesinde oyuncular tehlikeli ve korkutucu bir oyun deneyimleme fırsatına sahip olacaklar. Yeni kaleler keşfedecek, ormanlar ve bataklıklar gibi farklı yerlere giderek farklı düşmanlar arayacaksınız. Hayaletler, tehlikeli dev örümcekler ve ateş püskürten kötü ejderhalar ve kötü Boss’lar ile karşılaşacaksınız.

Oyun sayesinde 90’lardan fırlamış hissine kapılacaksınız, insanı içine çeken bir mekanizmasına sahiptir. Ayrıca oyun kolunuz varsa onunla da oynayabilirsiniz.

Büyücü, savaşçı, şaman, düzenbaz, şövalye ve daha birçok karakter arasından seçim yaparak istediğinizle oynayabiliyorsunuz.  Seçtiğiniz karakteri hava, su, ateş, karanlık gibi çeşitli elementler ile özelleştirebilir ve güçlendirebilirsiniz.

Hileli mod olan versiyonu sitemizden indirerek aksiyon dolu vakitler geçirmeye başlayın..

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



İNDİRME LİNKLERİ

İndir



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Web sitemiz kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için çerezleri kullanır Daha fazla bilgi edin
Accept !